Samsung Galaxy S8 Active Modeli Koruyucu Cam Paketi Üzerinde Ortaya Çıktı

Daha önceden bir çok kez ortaya çıkan Galaxy S8 Active yeniden sızdırıldı. Bu sefer ekran koruyucu kılıf ile geleceği ortaya çıkan S8 Active modelinin yakın zamanda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy S8 Active modeli tekrar internete sızdırıldı. Bu sefer, Amazon'da bir ekran koruyucusu listesinin bir parçası olarak ortaya çıktı. Daha önceden bir çok kez Geekbench ve çeşitli sızdırılan raporlarda ortaya çıkan cihaz bu kez oldukça net bir şekilde bir kırılmaz cam koruyucunun paketinde göründü.

Telefonun tasarımına ait görüntüleri ilk kez görmüyoruz. Daha önceki sızıntılar ile hızlı bir karşılaştırma yapacak olursak, yeni ortaya çıkan koruyucu cam kılıfı üzerindeki bu tasarımın görüntüsü daha önce sızdırılmış olanlarla benzer bir cihaz tasarımını bize gösteriyor. Yani Galaxy S8 Active modelinin çok büyük bir ihtimalle aşağıdaki görselde ki gibi bir tasarımla geleceğini söyleyebiliriz.

Ürün listesi, ekran koruyucunun 1 Ağustos'ta kullanıma sunulacağını ortaya koyuyor. 1 Ağustos tarihi bize akıllı telefonun bu tarihte de piyasaya çıkacağına işaret ediyor olabilir. Hatırlayacağınız üzere Galaxy S8 Active ABD'de zaten daha önceden FCC sertifikası almıştı.

Samsung Galaxy S8 Active modelinde yeni nesil Snapdragon 835 işlemci, 4GB LPDDR4X RAM ve 12MP çözünürlüğünde ana kamera bulunacak. Diğer teknik özellikler için şuanda kesin bir bilgi bulunmuyor. Galaxy S Active serisi bildiğiniz üzere özellikle dayanıklılığı ile ön plana çıkan oldukça sağlam akıllı telefonlar olarak karşımıza çıkıyor. S8 Active modeli de S8 tasarım çizgisini koruyan ve oldukça sağlam bir yapı ile beraber gelmesi beklenen bir cihaz.

Whatsapp