Samsung Galaxy S7 ve S7 edge için yeni güncelleme geldi

Samsung'un Galaxy S7 ve S7 edge modelleri için yeni bir güncelleme daha yayınlandı.

Samsung, şu sıralar önemli akıllı telefon modelleri için Android Nougat güncellemesi üzerinde çalışıyor ve sıranın en başında da bu sene gelen önemli üst seviye modeller Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge yer almakta. Henüz Nougat güncellemesi bu akıllı telefonlar için sunulmazken, firma bazı ülkelerde Galaxy Beta Program başlatmış ve beta olarak Android Nougat güncellemesini bu akıllı telefon modelleri için yayınlamıştı.

Samsung'un bu cihazları için final Nougat güncellemesi merakla beklenirken, Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge için yeni bir güncelleme daha geldi. Bu yeni güncelleme 12MB dosya büyüklüğüne sahip ve şu an için ilk olarak Hindistan'da firma tarafından yayınlanmış gibi görünüyor. Kısa süre içerisinde diğer ülkelerde de yerini alabilir.

Dosya büyüklüğüne bakarak;  Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge için sunulan bu güncellemenin fazla bir şey içermeyeceğini söyleyebiliriz. Samsung, güncelleme için değişim listesi sunmazken, hata düzeltmesi için geldiği ifade edilmekte.

Galaxy S7 akıllı telefon 5.1" büyüklüğünde ekran ile, Galaxy S7 edge de 5.5" büyüklüğünde iki yanı kavisli dokunmatik ekran ile sunulmuştu. Akıllı telefonların ortak özellikleri ise 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 820 / Samsung Exynos 8890 yonga seti, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera olmakta.

Whatsapp