Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge İçin Android 8.0 Oreo Çok Yakında Geliyor

Samsung'un eski amiral gemisi telefonlarından Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinin yakın bir tarihte Android 8.0 Oreo güncellemesini alacağı ortaya çıktı.

Mart ayında bir Samsung temsilcisi, Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinin Mayıs veya Haziran aylarında Android 8.0 Oreo güncellemesini alacağını söylemişti. Bu ayın başlarında, cihazların küresel varyantları Android 8.0 işletim sistemi ile beraber Wi-Fi Alliance listesinde ortaya çıkmıştı.

Daha sonra, Kanadalı taşıyıcı Fido, S7 ve S7 Edge kullanıcılarının Mayıs ayında Oreo almaya başlayacağını doğrulayan bir takım liste yayınlamıştı. Fakat listede tam olarak hangi tarihte güncellemelerin dağıtılacağı belirtilmemişti. Avrupa'daki Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinin ise güncellemeleri ne zaman almaya başlayacağı halen bilinmiyordu.

Bugüne kadar ortaya çıkan sızıntılar ve bilgiler her iki modelin de operatör varyantı veya kilitli varyantına ilişkin bilgi veriyordu. Yeni ortaya çıkan bir WiFİ sertifikası listesine göre Android 8.0 Oreo güncellemesi S7 ve S7 Edge modellerinin tüm varyantları için yakında dağıtılmaya başlanacak.

Bu listede yer alan bilgilere göre cihazın tüm varyantları için Android 8.0 Oreo sertifikası alınmış durumda. Güncelleme elbette kademeli olarak dünya üzerinde yer alan bütün cihazlara dağıtılacak. Fakat ortada halen tam bir net tarih yok. En iyi ihtimalle güncellemenin Mayıs ayı başlarında bazı pazarlarda dağıtılmaya başlanması bekleniyor.

Whatsapp