Samsung, Galaxy S7 / S7 edge'nin pembe rengini Avrupa'da sunmaya başladı

Samsung'un üst seviye modelleri Avrupa pazarında Pink Gold rengi ile de sunulmaya başladı.

Güney Kore devi Samsung, Şubat ayı sonunda WMC 2016'da Galaxy S7 amiral gemisini ve bu cihazın büyük ve kavisli ekranlı versiyonunu da Galaxy S7 edge adı ile duyurmuştu. İki cihaz da 11 Mart tarihi itibari ile dünya genelinde satışa sunulmaya başlanmıştı ve cihazlar ülkemizde de büyük ilgi görüyor.

Sony'nin hem Galaxy S7, hem de Galaxy S7 edge modelleri Black Onyx, Gold Platinum, White Pearl, ve Silver Titanium olmak üzere üç farklı renkte satışa sunulmuştu. Ayrıca firma geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde özellikle de bayan kullanıcılara hitap eden Pink Gold rengi ile Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerini satışa sunmuştu.

Yeni gelen bilgilere göre Pink Gold Galaxy S7 / S7 edge, Güney Kore dışına çıktı ve Avrupa pazarında satışa sunulmaya başlandı. Hollanda'nın ardından Finlandiya için de duyuru gelirken, Samsung Finlandiya tarafından listelenmiş durumda. Ayrıca üçüncü parti perakende satıcılardan Sonera üzerinden satın alınabilmekte.

Cihazların teknik özellikleri ise renkler için fark etmezken, Galaxy S7 5.1" büyüklüğünde ve Galaxy S7 edge ise 5.5" büyüklüğünde (iki tarafı kavisli) 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 820 / Samsung Exynos 8890 yonga seti, 12MP OiS destekli arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 6.0.1 mobil işletim sistemi gibi özelliklerle geliyor.

Whatsapp