Samsung Galaxy S7 / S7 edge için üçüncü Android 7.0 Nougat beta güncellemesi geldi

Samsung, Android 7.0 Nougat beta kasamında Galaxy S7 e Galaxy S7 edge modelleri için yeni bir güncelleme daha sundu.

Google tarafından geliştirilen Android adındaki mobil işletim sistemi özellikle de akıllı telefon pazarında yükselişini sürdürürken, sayısız firma bu işletim sistemini kullanıyor ve Samsung da Android'in en büyük itici gücü olmakta.

Samsung, Android üzerinde çalışan Galaxy akıllı telefon modelleri ile zirvede yer alıyor ve bu sene de Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge adındaki üst seviye modelleri başta olmak üzere bir çok yeni modelini dünya genelinde farklı ülkelerde satışa sundu.

Google'ın Android 7.0 Nougat olarak yeni mobil işletim sistemini geçtiğimiz Ağustos ayında yayınlamıştı ve Samsung da bu sürümü güncelleme olarak akıllı telefon modellerine sunma çalışmalarına zaman kaybetmeden başlarken, Galaxy S7 ve S7 edge modelleri güncellemeyi alacak ilk cihazlar olacak.

Kısa bir süre önce Samsung, Android Nougat beta programını Galaxy S7 ve S7 edge için başlatmıştı. Bazı ülkelerde ilk ve ikinci Android 7.0 Nougat beta sürümleri de yayınlanırken, şimdi de firma üçüncü Android Nougat beta sürümünü yayınladı.

Galaxy S7 ve S7 edge için yayınlanan yeni Android Nougat beta sürümü bir çok yeniliği de getirirken, bunlardan birisi de Quick Panel ekranının düzenini değiştirmeye imkan verirken, ayrıca parlaklık ayar çubuğunun da yerini değiştirmeye imkan tanıyor.

Güncelleme, G935FXXU1ZPKK yapım numarasına sahip. Güncelleme dosya büyüklüğü ise 300MB olmakta.

Whatsapp