Samsung Galaxy S7 edge için güncelleme geldi

Samsung'un üst seviye phablet modeli Galaxy S7 edge Haziran ayı güvenlik güncellemesi almaya başladı.

Samsung, yeni bir çok model sunmuş ve son dönemde edge modelleri ile oldukça ses getirirken, bu sene de amiral gemisinin edge versiyonu Galaxy S7 edge olarak pazara sunulmuştu. Bu yeni cihaz 5.5" ekranı ile phablet seviyesinde gelmişti.

Samsung Galaxy S7 edge iki yanı kavisli ekranı ile dikkat çekiyor ve diğer donanım özelikleri ile de üst seviyede gelen akıllı telefon ayrıca bir çok ankette de son dönemde sunulan en iyi akıllı telefon olarak listelenmişti.

Samsung, hem Galaxy S7 amiral gemisi hem de Galaxy S7 edge phablet modeli için güncelleme desteğini de en üst düzeyde tutuyor ve gelen bilgilere göre de Galaxy S7 edge için yeni bir güncelleme geldi. Bu yeni güncellemenin Haziran ayı güvenlik güncellemesi olduğu ifade edilmekte. 

Aslında bu durumun ilk olmadığını da belirtelim. Firmanın diğer bir phablet modeli olan Galaxy Note 4 için Mayıs ayı güncellemesi Nisan ayı sonunda sunulmaya başlanmıştı.

Ayrıca şunu da belirtelim, güncellemenin içerisinde başka ne gibi yenilikler ya da hata düzeltmeleri olduğuna dair bilgi bulunmuyor.

Galaxy S7 edge akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 820 / Samsung Exynos 8890 yonga seti, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android Marshmallow mobil işletim sistemi gibi özelliklerle gelmişti.

Whatsapp