Samsung Galaxy S7 Active'in yeni görseli ortaya çıktı

Samsung, yakında Galaxy S7 amiral gemisinin zırhlı versiyonunu sunacak.

Güney Kore devi Samsung, her sene yeni Galaxy S modellerini suyor ve bu sene Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016'da etkinlik düzenleyen firma, Galaxy S7 adındaki yeni amiral gemisini sunmuş ve bu cihazın iki yanı kavisvli ekrana sahip büyük versiyonu da Galaxy S7 edge olarak gelmişti.

Samsung bilindiği üzere amiral gemisinin zırhlı ve suya dayanıklı olan versiyonunu da Active adı ile sunarken, geçtiğimiz senlerde Galaxy S5 Active ve Galaxy S6 Active modeller gelmişti ve bu sene de Galaxy S7 Active adı ile yeni bir akıllı telefon sunulacak.

Yeni akıllı telefonun önceki modellerde olduğu gibi Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren cep telefonu operatörlerinden AT&T üzerinden sunulacağını söyleyebiliriz.

Mobil cihazlar hakkında ilk sızıntıları sunan Twitter kullanıcısı Evan Blass ya da bilinen adı ile @evleaks tarafından bu akıllı telefonun yeni bir göeseli yayınlandı. Yeni akıllı telefonun arkasından AT&T'nin logosu ve alt kısımda da Galaxy S7 Active yazısı açıkça görülmekte.

Baktığımızda çöl kamuflajı şeklinde tasarıma sahip olan cihazın dış mekan kullanımında dayanıklı yapısına dikkat çekildiğini söyleyebiliriz.

SM-G891A model numarasına sahip olan bu yeni akıllı telefonun Galaxy S7 ile benzer teknik özellikler ile sunulması bekleniyor. Buna göre cihaz 5.1" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerecek. Daha önce gelen bilgiler ise 5.5" ekran ile sunulacağı şeklindeydi.

4GB sistem belleği ve Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti içerecek olan cihaz ayrıca MIL-STD-810G askeri dayanıklılık sertifikası ile sunulacak.

Whatsapp