Samsung, Galaxy S7 Active'in suya dayanıklılığını savunuyor

Consumer Reports'un testinin ardından Samsung'dan Galaxy S7 Active için açıklama geldi...

Akıllı telefon pazarında en önemli üreticilerden birisi olan Samsung, sunduğu her model ile yüksek satış rakamlarına ulaşırken, firmanın özellikle de Galaxy S amiral gemisi modelleri büyük ilgi görüyor ve bu sene de firma Galaxy S7 adındaki üst seviye modelini Mart ayında dünya genelinde pazara sunmuştu.

Samsung ayrıca Galaxy S serisinin her sene zırhlı bir versiyonunu da Galaxy S active adı ile gelirken, bu sene de bir süre önce Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren cep telefonu operatörlerinden AT&T üzerinden Galaxy S7 active adındaki bir model pazara sunulmuştu.

Bu yeni akıllı telefon askeri dayanıklılık standartlarını taşırken, ayrıca IP68 dayanıklılık sertifikasına da sahip ve bu da 1.5 metre suyun altında 30 dakikaya kadar kullanılabileceği anlamına geliyor.

Kısa bir süre önce sayısız ürünün testlerini yapan Consumer Reports, Galaxy S7 active akıllı telefonu masaya yatırmış ve suya dayanıklılığını test etmişti. Ancak ne yazık ki Samsung'un bu üst seviye akıllı telefonu testi geçememişti.

Bu durum sonrasında ise Samsung'dan bir açıklama gelirken, firma Galaxy S7 active akıllı telefonunun suya dayanıklılığın arkasında durduğunu açıkladı. Firma Galaxy S7active'in standart garantisinde yazan hasarlar nedeni ile değiştirileceğini ve buna sudan dolayı yaşanan hasarların da dahil olduğunu kaydediyor.

Whatsapp