Samsung Galaxy S7, ABD'de 600 dolar olarak satışta

Samsung'un amiral gemisi ABD'de indirimli fiyat ile satın alınabiliyor.

Samsung, akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden birisi ve sunduğu modellerle geçtiğimiz seneyi lider kapatırken, bu sene de bir çok yeni model duyurusu gerçekleştirdi.

Bu yeni modeller arasında en önemlileri ise Galaxy S7 amiral gemisi ve bu cihazın kavisli ve büyük ekranlı versiyonu Galaxy S7 Edge oldu. 

Bu yeni modeller Türkiye de dahil olmak üzere bir çok ülkede satışa sunulmuş durumda ve bu ülkelerden bir tanesi de Amerika Birleşik Devletleri olurken, indirim haberleri de gelmeye başladı.

Cihazın pazara sunulmasının üzerinden henüz 1 ay bile geçmeden Galaxy S7 bazı perakende satıcılar üzerinden indirimli olarak sunulmaya başlandı.

Gelen bilgilere göre ABD'de Newegg Samsung Galaxy S7'yi 599.99$ olarak atışa çıkardı. Akıllı telefonun siyah ve altın rengi modellerinin bu fiyat ile alınabildiği belirtiliyor. 16GB kapasiteli iPhone 6S'in 650$ fiyatının altında olduğunu belirtelim.

Ancak dikkat çekici nokta ise bu versiyonun Qualcomm Snapdragon 820 değil, Samsung Exynos 8890'dan güç alan versiyon olması.

Samsung Galaxy S7 akıllı telefon 5.1" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerirken, cihazın sistem belleği 4GB yer alıyor ve dahili veri kapasitesi ise 32GB olarak konumlandırılmış.

12MP OiS destekli arka kamera ile gelen akıllı telefonun ön yüzünde de 5MP kameraya yer verilmiş. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemine sahip olan cihaz suya dayanıklı yapısı ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Whatsapp