Samsung Galaxy S5 Neo GFXBench Üzerinde Android 7.0 İle Ortaya Çıktı

Samsung'un eski cihazlarından bir tanesi olan Galaxy S5 Neo ortaya çıkan GFXBench listesine göre Android 7.0 güncellemesi alacak gibi görünüyor.

Görünüşe göre Samsung, şirketin iki yaşındaki Galaxy S5 Neo modeli için Android Nougat güncellemesi üzerinde çalışıyor. Akıllı telefon, Android 7.0 Nougat'la birlikte GFXBench listesi üzerinde görüldü. Diğer bir deyişle, şirket şu an Galaxy S5 Neo için Nougat güncellemesini test ediyor ve çok yakında resmi olarak Galaxy S5 Neo modeli için Android 7.0 Nougat güncellemesini çıkartabilir.

Elbette şuan için güncellemenin resmi olarak yayınlanması için belirli bir tarih yok. Ancak, cihazın GFXBench sitesinde görünmesi dağıtılacak olan güncellemenin çokta uzakta olmadığının bir göstergesidir. Ne olursa olsun, Samsung Galaxy S5 Neo kullanıcıları güncellemeyle birlikte Nougat'ın getirdiği tüm özellikleri kullanabilecek duruma geleceklerdir.

Konuyla ilgili olarak Galaxy S5 Neo cihazına gelecek olan Android 7.0 Nougat güncellemesi ile beraber gelen özellikle çok pencereli bölünmüş ekran modunu ve geliştirilmiş Ayarlar menüsüne sahip olacaksınız.

Android 7.0 Nougat sürümünde pil tasarruf özelliği olan Doze modunun daha gelişmiş bir haline sahip olacaksınız. Bu sayede cihazınız beklemede çok az pil tüketecek. Bu yeni özelliklerin yanı sıra yazılım güncellemesiyle birlikte gelen çeşitli sistem ve performans iyileştirmeleri de cihaz kullanımını olumlu yönde etkileyecektir. Bu nedenle ara ara Galaxy S5 Neo telefonunuzun Ayarlar menüsünden sistem güncellemelerini kontrol etmeyi unutmayın.

Whatsapp