Samsung Galaxy S11+ Kamera Tasarımıyla Dikkat Çekiyor

Samsung'un önümüzdeki yılın başlarında duyuracağı düşünülen Galaxy S11 serisi ile ilgili her geçen gün yeni bir bilgi ortaya çıkmaya devam ediyor.

Duyurulmasına yaklaşık iki ay gibi bir süre kalan Galaxy S11 serisinin en önemli özelliklerinden bazıları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Arka tarafta yeni çoklu kamera kurulumuna yer vermeye hazırlanan şirket bu sayede kullanıcılarına en iyi kamera deneyimini sunacak.

Geçtiğimiz haftalarda farklı kamera kurulumları ile ortaya çıkan S11+ bugün ise gerçek kameraları ile ilk kez görüntülendi. Önceki sızıntılarda kameraların dağınık bir şekilde yerleştirildiği görülüyordu. Bugün ise kameraların daha düzgün bir yerleşim ile karşımıza çıktığını görüyoruz.

Şirketin S11 serisinde kendi geliştirdiği 108 MP çözünürlüğünde ki kameraya yer vereceği iddia ediliyor. Bu sayede kullanıcılara daha fazla detay ve yakınlaştırma özellikleri sunulabilecek. Diğer taraftan geniş açı ve ToF kamerasıyla tam anlamıyla zengin bir deneyim sunması beklenen S11 serisinin şimdiden milyonlarca kişiyi heyecanlandırdığını söyleyebiliriz.

Henüz tam tanıtım tarihi bilinmese de Şubat ayı içerisinde düzenlenecek olan bir Samsung etkinliğinde duyurulması beklenen S11 ve S11+ modellerinin tanıtımın ardından tüm dünyada satışa sunulacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp