Samsung Galaxy S10'da Kullanılacak Ekran Paneli Sızdırıldı

Samsung'un geçtiğimiz haftalarda duyurduğu yeni ekran tasarımlarının yanı sıra Galaxy S10'da daha farklı bir ekran paneli kullanılacağı ortaya çıktı.

Samsung'un önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği birçok akıllı telefonunda artık ekran kasa oranlarının daha yüksek olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Şirketin geçtiğimiz haftalarda düzenlediği bir etkinlikte gösterdiği dört farklı ekran tasarımının yeni cihazlarda kullanılacağı açıklanmıştı. Şimdi ise Galaxy S10'da kullanılacağı iddia edilen ve tanıtılan ekran tasarımlarından daha farklı bir görünüme sahip olan ekran tasarımına ait ilk görseller ortaya çıktı.

Daha öncesinde ilk kez Asus Zenfone 6 olduğu iddia edilen cihazın bu tarz köşede çentikli bir ekran paneli ile ortaya çıktığını görmüştük. Benzer bir tasarımın patentinin Samsung tarafından alındığını görüyoruz. Samsung Galaxy S10'da kullanılacağı iddia edilen ekran paneline kameranın cihazın sol üst köşesinde ekrana gömülü şekilde yer aldığı görülüyor.

Aşağıdaki görsellerin ise Galaxy S10'un ekran paneline ait olduğu söylense de ekran panellerinin üzerinde Samsung'a ait herhangi bir isim yer almadığı için bu bilgi şimdilik doğrulanamıyor. Xiaomi ve Huawei gibi rakiplere bakıldığı zaman ekran kasa oranı konusunda çok farklı yöntemlerin ortaya çıktığını görüyoruz. Bu duruma sessiz kalmak istemeyen Samsung, Galaxy S10'da çok daha iyi bir tasarım ile kullanıcıların karşısına çıkacak gibi görünüyor.

Önümüzdeki yılın başlarında düzenlenecek olan fuarda resmi olarak tanıtılmasını beklediğimiz Galaxy S10'un tanıtımdan kısa bir süre sonra ülkemizde resmi garantili olarak satışa sunulacağını düşünüyoruz.

Whatsapp