Samsung Galaxy S10 Serisine Yeni Kamera Güncellemesi Geliyor

Samsung'un tanıttığı Galaxy S10, S10 Plus ve S10e modellerine yakın zamanda büyük bir kamera güncellemesi dağıtılacak.

Samsung yeni amiral gemisi modelleri için yayınladığı en son yazılım güncellemesiyle beraber telefonların genel kamera deneyimini arttırıyor. İsviçre'deki kullanıcılar tarafından bildirilen raporlara göre Güney Koreli şirketin son güncellemesi cihazın kamerasında ciddi bir iyileştirme yapmış gibi görünüyor. Kameranın gece modunda yapılan büyük iyileştirme sayesinde düşük ışıkta artık cihazlar çok daha iyi kalitede fotoğraflar çekebiliyor.

Mayıs 2019 tarihli en yeni güvenlik yaması ile genel cihaz güvenliğinin yanı sıra Live Focus özelliğinde de ciddi bir iyileştirme yapıldığı belirtiliyor. Piyasaya ilk sürüldüğünde diğer amiral gemisi rakiplerine göre daha kötü bir düşük ışık performansı sergileyen Galaxy S10 üçlüsü artık çok daha iyi işler çıkaracak ve kullanıcılarını memnun edecek.

Güncellemenin ardından Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modellerinde yer alan telefoto kamerası artık Live Focus fotoğrafları için kullanılabilecek. Bu sayede arka planı bulanıklaştırma işlemini çok daha başarılı ve kolay bir şekilde yapabileceksiniz. Güncelleme ile ayrıca genel hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmelerinin de yapıldığını belirtmemiz gerekiyor.

Yakın zamanda aynı güncellemenin tüm dünya genelindeki Galaxy S10, S10 Plus ve S10e modelleri için dağıtılması planlanıyor. Eğer sizde bu üç cihazdan herhangi birini kullanıyorsanız telefonunuzun sistem güncellemeleri menüsüne girerek en güncel sürümün cihazınıza gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

Whatsapp