Samsung Galaxy S10 Serisi İçin Temmuz Ayı Güncellemesi Dağıtılmaya Başlandı

Samsung'un en güncel cihazlarından Galaxy S10, S10 Plus ve S10e modelleri için Temmuz ayı güvenlik yaması bulunan yeni bir sistem güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Samsung, Galaxy S10 ailesi için yeni bir güncelleme yayınlamaya başladı. Bu kapsamda S10, S10 Plus ve S10e modelleri için dağıtılan güncelleme ile beraber üç cihazın güvenlik yaması da Temmuz 2019 olarak değiştirilecek. Diğer taraftan cihazlarda birçok kamera iyileştirmesinin de bu güncelleme ile yapıldığını söyleyebiliriz.

Galaxy S10 için G973FXXU3ASG8, S10e ve S10 Plus modeller içinse sırasıyla G970FXXU3ASG8 ve G975FXXU3ASG8 yazılım sürümleri ile beraber gelen Temmuz güncellemesi yaklaşık olarak 388 MB civarında bir boyuta sahip olacak. Şimdilik İspanya ve Almanya'da dağıtımına başlanan güncellemenin önümüzdeki günlerde diğer birçok ülkede aktif olarak dağıtılacağı düşünülüyor.

Genel hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmelerinin yanı sıra genel kamera performansında da önemli bir iyileştirme yapıldığını söyleyebiliriz. Eğer sizde S10 serisinden herhangi bir modeli kullanıyorsanız telefonunuzun ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek en güncel sürümün cihazınıza gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

Güncellemeyi yüklemeden önce cihazınızda en az %50 civarında şarj olduğundan emin olun. Ayrıca dosyalarınızı her ihtimale karşı yedeklemeyi unutmayın. Galaxy S10 güncellemesinin ardından görüşlerinizi yorum kısmına yazarak bizlerle ve diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Whatsapp