Samsung Galaxy S10 Ocak 2019, Katlanabilir Galaxy X ise MWC 2019'da Gelebilir

Samsung, 2019 yılına amiral gemisi düzeyinde yepyeni cihazlarla girebilir. Galaxy S10 Ocak 2019 tarihinde piyasaya çıkarken, katlanabilir akıllı telefon Galaxy X ise MWC 2019'da gün yüzüne çıkabilir.

Güney Kore merkezli kaynaklardan gelen yeni bir habere göre, Samsung'un heyecanla beklenen katlanabilir akıllı telefonunun önümüzdeki yıl Barselona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde Şubat ayında resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Haberde, Güney Kore merkezli şirketin, bu yıl Kasım ayına kadar bileşen tedariği için hazır olmaları konusunda üretim ortakları için bildiri yayınladığı iddia ediliyor. Ayrıca, telefonun Walley olan proje kod isminin, Winner olarak değiştirildiği de iddia ediliyor. Uzmanlar, bu adımın projenin geliştirme aşamasının ötesine geçip resmi tanıtımının yaklaştığının bir göstergesi olduğunu söylüyor.  

Peki ,bir sı raki Galaxy S serisi akıllı telefon ne olacak? Haberde, yeni Galaxy S serisi akıllı telefonların duyurusunun bir kaç ay geri çekileceğini ve Ocak ayında resmi olarak tanıtılması beklendiğini belirtiyor. Güney Koreli şirketin CES (Tüketici Elektroniği Fuarı) platformunu Galaxy S10'u tanıtmak için kullanacağı iddia ediliyor. Şirket, bir sı raki Galaxy S serisi cihazlarının tanıtımı için bağımsız ,özel bir etkinlik de düzenleyebilir. 

Samsung CEO'su bu yılın başlarında,yaptığı açıklamada, Samsung Galaxy X olarak adlandırılacak gerçekten katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalıştıklarını belirtmişti. 

Whatsapp