Samsung Galaxy S10 Lite Batarya Kapasitesi Doğrulandı

Samsung'un bu yıl rn uygun fiyatlı Galaxy S10 modeli olarak piyasaya süreceği Galaxy S10 Lite'ın batarya kapasitesi doğrulandı.

Samsung'un Galaxy S serisinin onuncu yıldönümü olarak piyasaya sunmaya hazırlandığı Galaxy S10 ailesi hakkı daki söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de serinin en uygun fiyatlı modeli olması beklenen Galaxy S10 Lite hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Güney Kore akıllı telefon sertifika kurumundan, Galaxy S10 Lite'ın bataryasına ait bir görüntü geldi. 

Gördüğünüz gibi Samsung Galaxy S10 Lite'ın bataryası 3.100 mAh kapasiteye sahip olacak. Son dönemdeki amiral gemisi modelleri baz alındığında, bu batarya kapasitesi az gibi görülebilir ancak bu cihazın, şirketin 2019 amiral gemisinin giriş seviye modeli olduğunu unutmamakta fayda var. Standart Galaxy S10 ve Galaxy S10+ modellerinde daha fazla kapasiteye sahip bataryaların yet alacağını tahmin ediyoruz. 

Bildiğimiz üzere Samsung, Şubat ayında MWC 2019 öncesinde düzenlenecek Unpacked etkinliğinde yeni Galaxy S10 serisini duyuracak. Galaxy S10, Galaxy S10 + ve Galaxy S10 Lite modelleri ile birlikte, Güney Kore merkezli şirketin 5G desteğine sahip iki farklı modeli de piyasaya sunacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp