Samsung Galaxy S10 Çift Kamera ile Görüntülendi, Snapdragon 855'li Galaxy S10 + Benchmark'ta Göründü

Samsung'un 2019 amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S10 ve Galaxy S10+ hakkında detaylar gelmeye devam ediyor.

Galaxy S10+''ın revize edilmiş görüntüleri arkada bir dört kamera olduğunu gözler önüne sermişti. Şimdi ise Galaxy S10'un tasarımını gösteren görüntüler ortaya çıktı ve çift kamera kurulumunu doğruladı .

Samsung, Galaxy S9 ikilisini farklılaştırmak için iki farklı kamera kurulumuna yer vermişti. Ancak önümüzdeki yıl en az üç Galaxy S serisi amiral gemisi akıllı telefon piyasaya sunulacak. Galaxy S10+, dört lensli kamerası ve geniş ve kavisli ekranı ile serinin en üst seviye modeli olacak. 

Diğer iki model ise biri kavisli bir diğeri de düz olmak üzere 5.8 inç ekrana sahip olacak. Peki bu görüntüdeki Galaxy S10 modeli hangisi olacak? Tahminlere göre ekran üzeri parmak izi tarayıcı ve kavisli bir ekrana sahip olacak orta seviye Galaxy S10 modeli olduğu belirtiliyor. 

Galaxy S10'un baz modelinde ise yan tarafa entegre parmak izi tarayıcı sensörü bulunacak. İnternete sızdırılan görüntü, yan tarafların detaylarını net bir şekilde göstermiyor ancak güç tuşu üzerinde parmak izi tarayıcı olduğunu gösteren çizgiler de bulunmuyor. Her halükarda, Galaxy S10'un üçüncü,bir versiyonu daha olacak ve bu cihazın kaç kameraya sahip olacağı bilinmiyor. 

Bu arada, yonga seti performansı gibi görüntüsü olmayan detaylara da bakmamız gerekiyor. Exynos 9820 yonga setine sahip Galaxy S10 + zaten etkileyici bir AnTuTu puanı ile ortaya çıkmıştı, ancak Snapdragon 855 versiyonu daha da yüksek performans vaat ediyor.

Bir benchmark test sonucu, yeni Qualcomm yonga setinin hem Samsung yonga seti hem de Kirin 980'i CPU, GPU ve AI performansı açısından geçtiğini gösteriyor. Farklar az olsa da Snapdragon 855'in performansı oldukça iyi görünüyor. 

Belki de daha ilginç olan test güç verimliliği olurdu zira Qualcomm genellikle bu konuda en iyiler arasında. Samsung’un farklı bölgelerde farklı yonga setlerine yer verme noktasındaki genel stratejisi, muhtemelen bir seçim yapamayacağımız anlamına geliyor.

Whatsapp