Samsung Galaxy S10 5G Parçalarına Ayrıldı 

Samsung'un ilk 5G akıllı telefonu Galaxy S10 5G'nin parçalarına ayrıldığını gösteren bir video yayınlandı.

Samsung Galaxy S10 5G henüz satışa sunulmadı ancak şimdiden akıllı telefonun parçalarına ayrıldığını ve bileşenlerini gösteren bir video ortaya çıktı. Video, akıllı telefonun tüm demonte işleminde sizi yönlendiriyor ve telefonun tüm iç kısımlarını gösteriyor, böylece donanım videolarını sevenler için güzel bir içerik ortaya çıkıyor.

Tabii ki, telefon cam sandviç bir tasarıma sahip olduğu için cihazı ısırarak arka plakayı tutan yapıştırıcıyı yumuşatmak ve gevşetmek için bir ısı tabancası gerekiyor. Söküm işleminin başlaması ile birlikte, gördüğümüz ilk parçalar, üçlü kamera modülü ve 3D ToF sensörü ile birlikte kablosuz şarj için kullanılan plaka oluyor. Bu noktadan itibaren, telefonun söküm işlemine devam ermeden önce birkaç kablonun soketinden çıkarılması gerekiyor. 

 https://youtu.be/18y56-9Kx7w

Bundan sonrası genel olarak tüm akıllı telefonlar için aynı. Sadece bazı operatör cihazları için anakart üzerinde bazı farklı bağlantı noktaları olabilir. Ekranı değiştirmek için de hemen hemen tüm bileşenlerin sökülmesi gerekiyor. Ayrıca, soğutma sisteminde de olağandışı bir şey yok. Küçük bir bakır soğutucuya temas eden kalın bir termal macun katmanından oluşuyor.

Whatsapp