Samsung Galaxy On7 Prime (2018), Özellikleri, GFXBench'te Ortaya Çıktı

Samsung'un bazı ülkelerde satışa sunulan Galaxy On serisinin yeni üyesi, GFXBench'te üzerinde ortaya çıktı ve özellikleri belli oldu.

Samsung'un orta menzilli Galaxy On serisi, dünyanın bir çok bölgesinde satışa sunuluyor. Kuzey Amerika'da bile, Amazon'da veya Galaxy J7 Prime adı ile T-Mobile üzerinde Samsung Galaxy On7 satışa sunuluyor.

Aynı durum büyük ihtimalle henüz resmi duyurusu yapılmamış ancak yakın zamanda gün yüzüne çıkacak olan Galaxy On7 Prime (2018) modeline de geçerli olacak. Bu arada yeni orta seviye akıllı telefon bazı özellikleri ile birlikte GFXBench üzerinde listelendi. 

Benchmark veritabanından sağlanan bilgilere dayanarak, Galaxy On7 Prime'ın (2018), bazı pazarlarda Galaxy J7 Prime olarak da bilinen önceki Galaxy On7 Prime'a göre sadece küçük bir güncelleme olduğu açık. 

Anlaşılan bu akıllı telefon aynı Full HD (1080p) çözünürlükte 5.5 inçlik ekrana ve octa-core Exynos 7870 yonga setine sahip olacak. Hatta 13MP arka kamera ile birlikte 3GB RAM ve genişletilebilir 32GB dahili depolama alanı gibi bellek özellikleri de aynı kalıyor. 

Bununla birlikte, yeni Samsung Galaxy On7 Prime (2018) biraz daha iyi 13 MP çözünürlüklü bir selfie kamera ile öne çıkarken, önceki modelin önünde 8 MP çözünürlüklü ikinci kamera bulunuyordu. En önemlisi, Galaxy On7 Prime (2018), Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile kutusundan çıkacak. Önceki model ise Android 6.0 Marshmallıe ile gelmiş ve Nougat güncellemesi de almıştı. 

Whatsapp