Samsung Galaxy On5 Pro, Galaxy J2 Pro ve Galaxy J1 Mini Prime İçin Güncelleme Geldi

Samsung Galaxy On5 Pro, Galaxy J2 Pro ve Galaxy J1 Mini Prime modelleri için içerisinde Nisan ayı güvenlik yaması bulunan yeni bir güncelleme gönderilmeye başladı.

Samsung, büyük yazılım güncellemeleri konusunda birçok kullanıcıyı memnun etmeyebilir. Fakat Koreli şirket, aylık güvenlik güncellemeleri söz konusu olduğunda kullanıcılarına her zaman en güncelini sunmaya çalışıyor. Burada asıl ilginç olan durum ise eski veya giriş seviyesi düşük donanım özelliklerine sahip modellerin amiral gemisi modellere kıyasla daha erken sürede güvenlik güncellemesi alıyor olması. 

Bu durum uygun fiyatlı giriş ve orta seviye Samsung cihaz kullanan birçok kullanıcıyı bir hayli memnun ediyor. Bu tarz güvenlik güncellemeleri cihazınıza geldiği zaman hiç düşünmeden direkt olarak yükleyin. Aksi halde çeşitli tehlikeli yazılımlar cihazınıza zarar verebilir.

Galaxy On5 Pro, Galaxy J2 Pro ve hatta giriş seviyesi özelliklere sahip olan Galaxy J1 Mini Prime modeli de Nisan ayı güvenlik güncellemesi alan cihazlardan bir tanesi oldu. Güncellemeler içerisinde Nisan ayı güvenlik yamasının yanı sıra çeşitli hata düzeltmeleri ve sistem performansı iyileştirmeleri de yer alıyor.

Bu güncellemelerin OTA üzerinden gönderilmeye başlandığını ve bu nedenle güncellemelerin tüm telefonlara ulaşmasının biraz zaman alacağını hatırlatmamız gerekiyor. Birkaç hafta içerisinde bu üç cihaz için yeni Nisan ayı güncellemesi gelmiş olacaktır. Galaxy On5 Pro kullanıyorsanız, G550FYXXU1CRC2 yazılım sürümüne sahip yeni güncellemeyi alacaksınız. Eğer Galaxy J2 Pro kullanıyorsanız J210FXXU0ARC7 sürüm numaralı yeni güncellemeyi alacaksınız. Galaxy J1 Mini Prime kullanıcıları ise J106FJVU0ARC4 sürüm numaralı yeni güncellemeyi alacak. 

Whatsapp