Samsung Galaxy Note9 İçin Ekim Ayı Güvenlik Yaması Yayınlandı

Samsung'un en yeni amiral gemisi Note9 için Ekim ayı güncellemesi bulunan yeni bir güvenlik güncellemesi yayınlanmaya başladı.

Geçtiğimiz ay sonunda güncelleme alan Samsung Galaxy Note9 için bugün itibariyle yeni bir güncelleme yayınlanmaya başladı. Yayınlanan yeni Galaxy Note9 güncellemesi N960FXXS2ARJ4 yazılım sürümü ile beraber geliyor. Yaklaşık 67.5 MB civarında boyuta sahip olan yeni Note9 güncellemesi genel hata düzeltmelerinin yanı sıra en güncel güvenlik yamasını da cihazınıza ekliyor.

Yeni güncellemenin değişiklik listesinde sadece Ekim 2018 tarihli en güncel Android güvenlik yamasının cihaza eklendiği belirtiliyor. Bu güncelleme ile beraber Android işletim sisteminde yer alan 12 kritik güvenlik açığı giderilmiş olacak. Bu sebeple mutlaka cihazınıza en yeni güncellemeyi yüklemenizi öneriyoruz.

Parmak izi okuyucusu üzerinden zararlı kodların kullanılarak cihazları tehlikeye atan önemli bir açık bu güncelleme ile beraber giderilmiş olacak. Güncellemeyi yüklemeden önce cihazınızda en az %50 civarında şarj olmasına dikkat edin.

Eğer sizde Galaxy Note9 kullanıyorsanız ve Ekim ayı güncellemesi henüz cihazınıza gelmediyse cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek yeni güncellemeyi kontrol edebilirsiniz. Mümkün olduğunda güncelleme dosyasını WiFi ağı ile indirmeye özen gösterin. Yükledikten sonra görüşlerinizi yorumlar kısmında yazarak diğer kullanıcılar ve bizler ile paylaşabilirsiniz.

Whatsapp