Samsung Galaxy Note9, FCC Sertifikası Aldı

Akıllı telefon pazarının merakla beklediği cihazların başında gelen Galaxy Note 9 şimdiden FCC sertifika sürecinden geçti.

Bugün gelen bilgilere göre Samsung'un merakla beklenen amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy Note 9, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki FCC kurumu tarafından sertifikalandırıldı. Bu, lansmana giden yolda normal bir adım, ancak geçen yıl, Galaxy Note8'in Temmuz sonunda FCC'den geçtiğini dikkate aldığımızda ilginç olabilir. 

Gelen bu FCC sertifikası, Samsung Galaxy Note serisinin önceki yıllarda aldığı sertifikalarla karşılaştığında, hepsinden erken bir tarihte sertifika aldığı anlamına geliyor. 

Sertifika alan model, uluslararası versiyon olan SM-N960F model numarasına sahip cihaz olurken, Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunulacak modelin, Samsung'un isimlendirme şeması göz önüne alındığında SM-N960U model numarasına sahip olması bekleniyor. FCC'de görülen uluslararası telefon modeli olduğu için, şaşırtıcı bir şekilde çok sayıda LTE bandı desteğine sahip. 

Galaxy Note9 açıkça NFC ve MST (Samsung Pay için kullanılan ikinci sensör) ile birlikte geliyor ve Wi-Fi ve Bluetooth desteği bulunuyor. Cihazın 9 Ağustos tarihinde tanıtılması ve aynı ay sonunda satışa sunulması bekleniyor 

Sızdırılan en son görsellere göre Samsung Galaxy Note9'un bir önceki modele göre çok fazla tasarım değişiklikleri içermediği biliniyor. Sadece arkadaki parmak izi tarayıcı sensörün yeri değişecek. 

Samsung Galaxy Note9'un 6.4 inç 1440 x 2960 piksel Infinity Ekran, Octa-Core Exynos 9810 veya Snapdragon 845 yonga seti, 8GB RAM ve 64GB'tan 512GB'a kadar dahili depolama alanı seçenekleri ile 3.850 mAh bataryaya sahip olması bekleniyor. 

Whatsapp