Samsung Galaxy Note8'in Kutu İçeriğinde Koruyucu Kılıf ile Birlikte Geleceği İddia Ediliyor

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note8'in tarihi yaklaştıkça, akıllı telefon hakkında yeni bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu seferki bilgiler ise Galaxy Note8'in kutu içeriği ile ilgili.

Samsung Galaxy Note Serisi hayranları arasında heyecan dorukta. Galaxy Note8'in tanıtım tarihine yaklaşıyor ve yaklaşık iki yıldır yükseltme yapamayan Galaxy Note 5 kullanıcıları ile diğer Galaxy Note Serisi hayranları, bugünü heyecanla bekliyor. Diğer yandan akıllı telefon pazarında Galaxy Note 7'nin toplantıları nedeni ile oluşan boşluğun da doldurulamadığını itiraf edelim. 

Samsung Galaxy Note8 hakkında sayısız iddia ve söylenti gündeme geldi. Ancak bugün ortaya çıkan bilgiler ilk kez gündeme geliyor. Samsung'un anavatanı Güney Kore merkezli kaynaklardan gelen bilgilere göre Samsung Galaxy Note8, kutu içeriğinde özel bir koruyucu kılıf ile birlikte gelecek. Söz konusu ücretsiz aksesuarın, şeffaf plastikten yapılmış, cihazın yanlarını ve arkasını koruyan bir kılıf olduğu belirtiliyor. 

Güney Kore'de ortaya çıkan bir haberde iddia edilen kılıf için, " Galaxy Note 8'in tasarımını gösteriyor olsa da, Galaxy Note 8'i yabancı malzemelerle temasa geçmekten koruyabilir" deniliyor. "Samsung Electronics bu kılıfını kalınlığını olabildiğince küçülttüğü için Galaxy Note 8'in kavrama duygusunu koruyacağı" belirtiliyor. 

Koruyucu Kılıfın maliyetinin 17.7 - 26.55 Dolar aralığında olduğu söyleniyor. Ne yazık ki, akıllı telefon kullanıcılarının büyük çoğunluğu, ABD, Avrupa ve Rusya da dahil olmak üzere birçok önemli pazarda promosyonun uygulanmayacağı söylenildiğinden bu promosyondsn faydalanamayacak.

Whatsapp