Samsung, Galaxy Note8'in 4GB RAM'li Ucuz Versiyonunu Sunabilir

Samsung, geçtiğimiz günlerde duyurulan Galaxy Note8'in 4GB RAM'e sahip daha uygun fiyatlı bir versiyonunu satışa sunabilir.

Yaklaşık 1.000 dolardan başlayan fiyatı ile Samsung Galaxy Note8, bazı tüketiciler için oldukça pahalı olacak. Ancak Samsung, bu konuda oldukça hassas görünüyor. Bu sabah ortaya çıkan bilgilere göre Samsung Galaxy Note8'in 4GB RAM'e sahip bir versiyonu daha uygun bir fiyatla satışa sunulacak. Akıllı telefonun geriye kalan tüm özellikleri ise aynı olacak gibi görünüyor. 

Galaxy Note 8'in 4GB RAM'li bir versiyonu, Çin'in düzenleyici ajansı TENAA tarafından onaylandı. Ayrıca 4GB RAM'li bir modelin yanında, Samsung'un Güney Kore pazarında satışa sunulmak üzere 256GB dahili depolama alanı ve 8GB RAM sahip bir model daha hazırlaması bekleniyor.

Eğer, halihazırda Samsung Galaxy Note8'i çok beğendiyseniz ve cihazın 1.000 dolardan başlayan fiyatı sizin bütçenizi aşıyorsa, 4GB RAM'e sahip Galaxy Note8 modeli sizin için ideal bir akıllı telefon olabilir. Ancak erken bir sevinçten önce, Samsung'un daha düşük fiyatlı bir Galaxy Note 8 varyantı hakkında herhangi bir yorum yapmadığına dikkat çekmeliyiz. Bu model hayata geçse bile, ABD'de satışa sunulmayabilir. Aslında şimdi 4GB RAM'li versiyonun 800 ile 850 dolar arasında bir fiyatla Çin'de satışa sunulacağı yönünde spekülasyonlar var.

Galaxy Note8'in Amerika Birleşik Devletleri'nde 24 ay kontratlı satın alma fiyatı aylık 40 dolar. Eğer 4GB RAM'li modelin fiyatı 800 dolar olursa bu rakam aylık 33 dolara düşecek. Asıl soru ise 7 dolarlık bu farkın 4GB RAM'e düşmek için insanları etkileyip etkilemeyeceği. 

Whatsapp