Samsung Galaxy Note8 ve Galaxy S6 edge + için Yeni Güncellemeler Yayınlandı

Samsung, Galaxy Note8 için Ocak ayı güvenlik yamasının da dahil olduğu yeni bie güncelleme yayınlarken, Galaxy S6 edge + da yeni bir güncelleme aldı.

Samsung, Galaxy Note8 ve Galaxy S6 edge + akıllı telefonları için yeni güncellemeleri yayınlamaya başladı. Her iki cihaz da bu güncellemelerle birlikte Android Ocak ayı güvenlik yamasına kavuşmuş oldu. 

Galaxy Note8 için yayınlanan güncelleme 707 MB boyuta sahip ve şu anda Fransa'daki kullanıcılar için indirilebilir durumda. Ocak ayı yamasına bakarsak, Android'deki altı güvenlik açığı gideirlirken, Samsung'un resmi web sitesinde yapılan açıklamaya göre Samsung tarafından sağlanan yazılımda bulunması muhtemel 13 açık ile ilgili de geliştirme yapıldı. 

Güncellemenin, diğer bölgelerde ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor ancak çok yakın zamanda tüm Avrupa ülkelerinde indirilir olacağı tahmin ediliyor. Bununla birlikte Fransa'da bir Galaxy Note8 sahibi olanlar güncellemeyi Ayarlar > Yazılım Güncellemesi menüsünden kontrol ederek indirebilirler. 

Diğer taraftan Samsung Galaxy S6 edge + için gelen yeni güncelleme ise G928GUBU4CRA1 yapı numarası taşıyor ve halihazırda Meksika'da satışa sunulan cihazlar için kullanılabilir durumda. 

Whatsapp