Samsung Galaxy Note8 Kutu Açma Videosu

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note8'in ilk kutu açma videosu yine T-Mobile üzerinden geldi.

Güney Kore merkezli üretici Samsung, bugün aylardır hatta belki de geçtiğimiz yıldan beri heyecanla beklenen yeni phablet amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy Note8'in resmi duyurusunu yaptı. Doğal olarak bugün ve belki de önümüzdeki bie kaç gün Galaxy Note8'in güzel ne olacak ve haberlerimize de sık sık bu yeni akıllı telefon yer alacak. 

Samsung Galaxy Note8'in resmi duyurusu yapıldı ve cihazın, teknik özellikleri, fiyatı, satışa çıkış tarihi, reklam videoları ve hatta Galaxy Note8'in kamerası ile çekilmiş ilk örnek fotoğraflar ortaya çıktı. Ancak asık merak edilen noktalardan biri de hiç şüphesiz bu oldukça etkileyici bir görünüme sahip olan akıllı telefonun kutusundan çıkış anı olacak. Bu noktada imdadımıza, Amerikalı dev operatör T-Mobile yetişiyor. 

T-Mobile, Galaxy Note8'i 15 Eylül'de piyasaya sunacak birçok ABD'li operatör arasında yer alıyor ancak bu şirket, yeni akıllı telefonlar için bazı oldukça ilginç kutu açma videoları oluşturma geçmişine de sahip. Ve tabi ki şimdi de şirketin Youtube kanalı üzerinde Samsung Galaxy Note8'in bir kutu açma videosu yayınlandı. 

https://www.youtube.com/watch?v=ro62i-zSLMU

Hayal kırıklığı yaratan bu video, herhangi bir köpekbalığı içermiyor - ne su altında ne de 10.000 fit'de çekildi. Ancak yine de ilginç bir video ve Samsung Galaxy Note8'in S-Pen dokunmatik kalem özelliğine dikkat çekmeyi ihmal etmiyor. 

Whatsapp