Samsung Galaxy Note8, FCC Sertifikası Aldı

Samsung'un 23 Ağustos'ta duyuracağı yeni üst seviye phablet cihazı Galaxy Note 8, FCC sertifika sürecinde ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Note8, FCC sertifikasını aldı ve piyasaya sürülmeden önce tamamlaması gereken bir başka görevi de geride bırakmış oldu. FCC sertifikası, akıllı telefonun arka tarafında pek de şık görünmeyen yasal bilgilerin yer alacağını gösterir. 

Amerika Birleşik Devletleri telekomünikasyon denetim sistemi ko ucunda en yetkili kurum olan FCC,  gerekli testleri gerçekleştirdi ve Samsung Galaxy Note8 akıllı telefonu tüketicilere sunulmak üzere hazır olarak kabul etti. Bu konuda teknik belgeleri merak edenler için FCC kayıtlarından bunlar incelenebilir. 

Samsung Galaxy Note 8, Samsung cephesinden gelen bilgilere göre çok daha iyi multimedya deneyimi sunacak. Öte yandan şimdiye kadar internete sızdırılan bilgilere göre Galaxy S8 ikilisi ile benzer donanım özelliklerine sahip olması beklenen Samsung Galaxy Note 8'in tasarım açısından da Galaxy S8 ikilisine benzeyeceği iddia ediliyor. 

Samsung Galaxy Note 8, 23 Ağustos tarihinde New York'ta Unpacked etiketi ile düzenlenecek olan özel bir etkinlikte resmi olarak tanıtılacak ve umarız Galaxy Note 7'nin oluşturduğu güvensizlik ortamını unutturacak derecede iyi bir akıllı telefon olur. 

Whatsapp