Samsung Galaxy Note5 için Nougat Güncellemesi Avrupada Başladı

Samsung, phablet segmentindeki belki de tek üst seviye akıllı telefonu Galaxy Note 5 için Android Nougat güncellemesini Avrupada kullanıma sunmaya başladı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin ardından Samsung Galaxy Note 5 için Android Nougat güncellemesi şimdi de Avrupa'da versiyonu için yayınlanmaya başladı. Güncelleme öncelikle Romanya'da kullanılabilir durumda ancak diğer Avrupa ülkeleri için şu anda güncelleme başlamadı. Muhtemelen önümüzdeki bir kaç gün içinde tüm Avrupa ülkelerindeki Samsung Galaxy Note 5 modelleri Android Nougat güncellemesine kavuşmuş olacaktır. 

Güncelleme yaklaşık 1.3GB boyutunda ve Android 7.0 Nougat sürümünü kullanıcılara getiriyor. Burada belirtilmesi gereken önemli bir nokta, kullanıcıların güncellemeyi yüklemeye başlamadan önce Samsung Pay uygulamasını en yeni sürüme (2.7.15) güncellemesi gerektiğidir. Güncellemenin değişiklikler listesine göre güncelleme ile "uyumluluk ve daha iyi performans" getiriliyor.   

Yeni işletim sisteminin yanı sıra, güncelleme bazı diğer küçük değişiklikleri de içeriyor. OTA güncellemelerinde her zaman olduğu gibi bazı cihazların güncellemeyi alması bir kaç gün gecikebilir. 

Whatsapp