Samsung Galaxy Note10'un Tasarımı ve Performans Testi Sonuçları Ortaya Çıktı

Samsung'un yeni amiral gemisinin tanıtılmasına az bir süre kala cihazla ilgili yeni bilgiler ve performans testi sonuçları gelmeye devam ediyor.

Dünyaca ünlü performans testi uygulamalarından biri olan Geekbench, SM-970F model adına sahip Galaxy Note10'un nasıl bir performans sergileyeceğini ortaya çıkardı. Cihazın bazı teknik özelliklerini de bu sızıntı sayesinde öğrenmiş olduk. İçerisinde Exynos 9825 işlemci ve 8 GB RAM belleği barındıran cihaz geçen ay ortaya çıkan SM-N976B model numaralı cihaza göre çok daha iyi bir performans ortaya koyuyor.

Elbette bu sızıntıların prototip cihazlar üzerinden yapılma ihtimali bulunuyor. Bu sebeple aradan geçen zamanın ardından cihazın çok daha iyi bir performans testi sonucu vermesinin gayet normal olduğunu söyleyebiliriz. Daha önce ortaya çıkan Note10 varyantında 12 GB RAM belleği yer alıyordu. Bu durum gösteriyor ki şirket 8 GB ve 12 GB RAM belleğine sahip cihazlar piyasaya sürecek.

Samsung'un bu yıl Galaxy Note10, Note10 Plus ve Note10 5G olmak üzere birkaç farklı model ile takipçilerin karşısına çıkması bekleniyor. Bunlardan plus modelde daha büyük bir ekran, arka tarafta bir ToF kamera ve daha büyük bir pil kullanılması bekleniyor. Fiyatlandırma olarak Note10 varyantının 999 € (1.125 $) civarında bir fiyata, Note10 Plus varyantının ise 1.149 € (1.295 $) civarında bir fiyata sahip olması bekleniyor.

Whatsapp