Samsung Galaxy Note10e, 3.400 mAh Bataryaya Sahip Olabilir

Samsung'un yaz aylarının sonunda piyasaya sürmesi beklenen yeni Galaxy Note serisi cihazının 3.400 mAh bataryaya sahip olacağı iddia ediliyor.

Samsung’un yeni Galaxy Note10 serisinin daha küçük ekranlı SM-N970 ve daha büyük ekranlı SM-N975 modellerindwn oluşan en az iki model içereceği konusunda söylentiler ortaya çıkmıştı. Gelen yeni bilgilere göre daha küçük ekranlı modelin, 3.400 mAh batarya ile birlikte geleceği iddia ediliyor. 

Bu bilgi, Galaxy Note 10e'nin sahip olacağı iddia edilen ve model numarası ile uyumlu olan bir batarya detaylarına ulaşan GalaxyClub.nl tarafından paylaşıldı. 

Geçen ay benzer bir haberde, Galaxy Note10 Pro’nun bataryasının 4.500 mAh kapasiteye sahip olacağı iddia ediliyordu, bu da Galaxy Note9’un 4.000 mAh bataryası üzerinde ciddi bir yükseltme olacağına işaret ediyor. Önceki söylentilere göre daha küçük ekranlı Galaxy Note10'un 6.28 inç ekrana sahip olacağı, Galaxy Note10 Pro’nun ise 6.75 inçlik bir panel sunacağı işaret ediliyor.

Küçük ekranlı Galaxy Note10, muhtemelen Samsung'un Galaxy S10e gibi daha uygun bir başlangıç ​​fiyatıyla daha geniş bir kitleye ulaşma girişimini oluşturacak.

Samsung, bu daha küçük pil kapasitesini dengelemek için akıllı telefonu Full HD çözünürlüklü bir panelle desteklemeyi tercih edebilir. Ağustos ayında piyasaya çıkması beklemen yeni Galaxy Note 10 serisi hakkında önümüzdeki haftalarda daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor. 

Whatsapp