Samsung Galaxy Note10 Serisi İçin İlk Sistem Güncellemesi Dağıtıldı

Samsung'un geçtiğimiz haftalarda tanıttığı büyük ekranlı iki yeni amiral gemisi Galaxy Note10 ve Galaxy Note10 Plus modellerine ilk sistem güncellemesi gönderildi.

Samsung'un yeni üst seviye cihazları Galaxy Note10 ve Note10 Plus henüz yeni piyasaya çıkmış olmasına karşın ilk sistem güncellemesini OTA üzerinden almaya başladı. Her iki cihazda içerisinde birçok hata düzeltmesi ve performans iyileştirmesi bulunan yeni güncelleme ile çok daha iyi bir hale gelecek.

Yeni güncelleme şuanda OTA üzerinden N975FXXU1ASH5 sürüm numarası ile beraber dağıtılıyor. Yaklaşık 307 MB civarında boyuta sahip olan bu güncelleme parmak izi performansında ve ekranın dokunma hassasiyetinde önemli iyileştirmeleri beraberinde getiriyor. Diğer taraftan Ağustos 2019 tarihli güvenlik yaması ve genel kamera kalitesinde de iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor.

Şuanda ön sipariş ile satılan telefonun resmi satışlarının 23 Ağustos tarihinde başlaması beklenirken daha öncesinde Galaxy S10 serisi de duyurulduktan kısa bir süre sonra ilk sistem güncellemesini alarak kullanıcıları şaşırtmıştı. 

Eğer sizde Galaxy Note10 veya Note10 Plus kullanıyorsanız veya sipariş verdiyseniz cihazı elinize aldığınızda sistem güncellemeleri kısmına girerek en güncel sürümü kontrol edebilir ve indirerek yükleyebilirsiniz.

Whatsapp