Samsung Galaxy Note10 Plus Çalışır Halde Ortaya Çıktı

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note10 serisinin tanıtımına az bir süre kala cihazın çalışır haldeki en net görüntüleri yeniden ortaya çıktı.

Yaklaşan Samsung Galaxy Note10 ve Samsung Galaxy Note10 Plus tanıtımı öncesinde her iki telefonda farklı sızıntılar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda teknik özelliklerinin yanı sıra tasarımlarıyla da merak edilen telefonlar çalışır haldeki görüntüleri ile şimdiden milyonları heyecanlandırmış gibi görünüyor.

Galaxy Note10 Plus ön tarafta her taraftan çerçevesiz yapıya sahip ortada bir ön kamera bulunduran tasarıma sahipken kardeşi Galaxy Note10 modelinin de aynı tasarım ile geleceğini söylememiz gerekiyor. Arka tarafta üçlü kamera kurulumuna sahip olan telefonlar serinin ana özelliği olan S Pen kaleminin yenilenmiş bir versiyonu ile beraber piyasaya çıkacak.

En az üç farklı renk seçeneğine sahip olacağı bilinen Galaxy Note10 serisinin ilerleyen zamanlarda yeni renk seçeneklerine sahip olup olmayacağı şimdilik bilinmiyor. Daha fazla özelleştirme ve ayar sunan S Pen kaleminin yanı sıra en yeni Exynos işlemcisi ve pazarına göre Snapdragon 855 işlemcisine sahip olması beklenen Note10 ve Note10 Plus kullanıcılara en iyisini sunacak.

Tanıtımına sadece sayılı günler kalan Galaxy Note10 ve Galaxy Note10 Plus Türkiye fiyatı hakkında iyi bir tahminde bulunacak olursak telefonların en az 6000 Türk Lirası civarında bir fiyat ile ülkemize giriş yapmasını bekliyoruz. Daha önceki sızıntılarda 999 Euro gibi bir fiyattan bahsedildiği için ülkemizde cep yakan fiyat etiketlerini görmemizin gayet normal olduğunu söyleyebiliriz.

Whatsapp