Samsung, Galaxy Note10 için Kısa Tanıtım Videosu Yayınladı 

Samsung, duyurusu yaklaşan amiral gemisi Galaxy Note 10 için kısa bit tanıtım videosu paylaştı.

Samsung Endonezya, 7 Ağustos'taki Galaxy Note10 Unpacked etkinliği hakkında kısa bir videoyu twitter üzerinde paylaştı. Tanıtım tarihi, resmi olarak daha önce açıklamıştı, ancak video Samsung'un yeni amiral gemisinin pazarlama stratejisine işaret ediyor.

Videonun teması kısaca, birden fazla cihaz kullanmak yerine, yalnızca bir tane cihazla tüm işlemlerinizi yapabileceğinizi gösteriyor. Galaxy Note 10, Dex Saatin ile bir masaüstü bilgisayar gibi ya da ofis dışındayken bir dizüstü bilgisayar gibi kullanılabilir. 

https://twitter.com/samsungID/status/1148215434921086977

Bu, Samsung Galaxy Note10'un şaşırtıcı derecede iş odaklı bir bakış açısı ortaya koyacağını gösteriyor. Galaxy Note 9'un ilk tanıtım videoları, cihazı bir ofis ortamında gösteriyordu, ancak aynı zamanda kameranın kalitesini, oyun performansını, su geçirmezliği ve benzeri özellikleri öne çıkarıyordu. Bu da Galaxy Note9’u sadece iş odaklı değil güçlü bir kullanıcı telefonu yapmıştı. 

Yine de, bu şimdilik yayınlanan ilkvideo. Galaxy Note10 kamerasının Galaxy S10 5G modelinde kamerayı (üçlü kamera + 3D ToF sensörü) baz alacağını ve iyileştirilmiş bir yonga seti ile geleceğini biliyoruz. 

Whatsapp