Samsung Galaxy Note FE, Bu Ay Güney Kore Dışında Satışa Sunabilir

Samsung'un yenileyerek hayranları için tekrar satışa sunduğu ve Galaxy Note FE adını verdiği akıllı telefonu bu ay içinde Kore dışında da satışa sunulabilir.

Samsung, 2016 yılında Galaxy Note 7'nin bataryasında yaşanan sorundan dolayı çok büyük bir darbe yedi. Ancak kısa zamanda toparlanan ve harika bir kriz yönetimi sergileyen Güney Kore merkezli teknoloji devi, şimdi de geri topladığı Galaxy Note 7 akıllı telefonları, Galaxy Note FE adıyla yeniden pazara sundu. 

İsmi açıklanmayan bir Samsung yetkilisine göre Samsung Galaxy Note FE, bu ayın ilerleyen günlerinde Güney Kore'nin dışında da satışa sunulacak. Bununla birlikte, bugüne kadar yenilenmiş Galaxy Note Fan Edition'ın Güney Kore dışındaki pazarlarda satışa sunulması konusunda hiçbir bilgi yoktu.

Adı açıklanmayan bir yetkili ayrıca, basına yaptığı açıklamada, Samsung'un, Galaxy Note FE'nin 400.000 adet civarında olduğu söylenen Kore'deki stoklarının daha fazla artırılmasının planlamadığını söyledi.

Güney Kore merkezli üretici Samsung, geçen hafta anavatanı Güney Kore'de yenilenmiş bir Galaxy Note 7 versiyonu olan Galaxy Note Fan Edition'ı satışa sunmaya başladı. O zamandan bu yana başka pazarlarda bulunabilirlik konusunda bir açıklama yapılmadı, ancak en azından birkaç başka ülkedeki tüketicilerin bu şansı elde edebileceği düşünülüyor. 

Samsung Galaxy Note Fan Edition (Note FE)  Galaxy Note 7 ile aynı teknik özellikleri taşıyor. Ancak Galaxy Note 7'nin toplantılmasına neden olan batarya kapasitesinde kısıntıya gidildi. Bunun dışında iki akıllı telefonun özellikleri birebir aynı olarak korundu. 

Whatsapp