Samsung Galaxy Note 9'un Pil Performansı Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Note 9'un duyurulmasının ardından cihazla ilgili merak edilen birçok konu ortaya çıkmaya başladı. Bugün Galaxy Note 9'un batarya performansı sonuçları yayınlandı.

Samsung Galaxy Note 9'un tanıtılmasının üstünden birkaç güç geçmişken cihazın sahip olduğu donanımın ne kadar güçlü olduğu yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Samsung'un uzun zaman sonra bir amiral gemisi telefonunda 4000 mAh kapasiteli bir pil kullandığını gördük. Bu pil ile bir gün boyunca kesintisiz şekilde Note 9'u kullanabileceğiniz belirtiliyordu.

Note 8'de yer alan 3300 mAh kapasiteli pile kıyasla Note 9'un 4000 mAh kapasiteli pili bir hayli iyi işler çıkaracak gibi görünüyordu. Yapılan batarya testi sonuçlarında Galaxy Note 9 modeli bir önceki model olan Note 8'e kıyasla %14 civarında daha iyi bir sonuç almayı başarmış gibi görünüyor.

Ayrıca Note 9'un diğer birçok amiral gemisinden daha iyi bir batarya performansı gösterdiğini görebilirsiniz. Pil performansı testinin ardından yapılan pil dolum testinde de Note 9 birçok rakibini geçmeyi başarıyor gibi görünüyor.

Büyük kapasiteli pile sahip olmasına karşın Galaxy Note 9 bir önceki Note 8 ile benzer bir sürede pilini tamamen doldurabiliyor. Note 9'un pilini 0'dan 100'e tamamen şarj etmek 1 saat 49 dakika sürüyor. Kutudan hızlı şarj adaptörü ile çıkan cihaz kendi aksesuarları ile gayet hızlı şarj olabiliyor. Bu konuda da birçok rakibinin önüne geçmeyi başaran Note 9'un ilerleyen günlerde diğer birçok özelliği ile de rakiplerine fark atması bekleniyor.

Whatsapp