Samsung Galaxy Note 9 İçin İlk Sistem Güncellemesi Yayınlandı

Samsung'un en yeni amiral gemisi Galaxy Note 9 için ilk sistem güncellemesi OTA üzerinden dağıtılmaya başladı.

Galaxy Note 9 henüz çok yeni satışa sunulmuş olmasına rağmen ilk güncellemesini almaya başladı. Kamera tarafında önemli iyileştirmeleri beraberinde getiren bu yeni güncelleme ile beraber Not 9 daha iyi bir kamera deneyimi sunacak.

N960FXXU1ARH5 numaralı yazılım sürümü ile birlikte gelen bu güncelleme, kullanıcıların ağır çekim modunda farklı seçim yapmalarına imkan sağlayan yeni bir geçiş düğmesi getiriyor. Ağır çekim videoların uzunluğunu bu butona basarak hızlı ve kolay bir şekilde değiştirebileceksiniz.

Şu anda, 960fps'de 0,4 çekimleri kaydetme yeteneğine sahip olan Galaxy Note 9, Galaxy S9 ve S9 Plus modellerinin 0.2 çekimlerine kıyasla çok daha iyi bir avantaj sağlıyor. Samsung'un üst seviye akıllı telefonlarının yakın gelecekte daha yüksek kare hızında daha uzun video kaydetme yeteneğine kavuşması bekleniyor. Yazılımsal olarak gelecek olan yeni güncellemeler ile bunu sağlamak mümkün gibi görünüyor.

Eğer sizde Galaxy Note 9'u ön sipariş verenlerdenseniz cihazınız elinize ulaşır ulaşmaz sistem güncellemeleri kısmına giderek cihazınıza yeni güncellemeyi indirebilir ve yükleyebilirsiniz. Güncellemeyi yüklemeden önce cihazınızda en az %50 civarında şarj olduğundan emin olun.

Ülkemizde şuan için 6500 Türk Lirası ve 7500 Türk Lirası fiyat etiketleri ile satışa sunulan Galaxy Note 9 varyantlarının ilerleyen günlerde kurda yaşanan dengesizlik sebebiyle bir fiyat güncellemesine gideceği düşünülüyor.

Whatsapp