Samsung Galaxy Note 9 Çalışır Halde Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Note 9'un tanıtılmasına az bir süre kala cihazın çalışır haldeki en net görüntüleri sızdırıldı.

Galaxy Note 9'un geçtiğimiz günlerde mavi renkli varyantı sarı renkli S-PEN kalemi ile birlikte net bir şekilde görüntülenmişti. Bugün ise şimdiye kadar görülmemiş en net Galaxy Note 9 görselleri cihaz çalışır haldeyken ortaya çıktı.

Görselde ilk dikkat çeken detaya bakacak olursak cihazın arka tarafında yer alan parmak izinin konumu değişmiş gibi görünüyor. Note 8'de kameraların yan tarafında yer alan parmak izi okuyucusu Note 9 ile birlikte kameraların altına yerleştirilmiş. Bu sayede Note 8 ve S8 serisinde olduğu gibi parmağınızı yanlışlıkla kameralara dokundurmadan parmak izini kullanabileceksiniz.

Altın renkli S-Pen kaleminin uç kısmının mavi olduğunu görüyoruz. Kalemi yuvasına taktığınız zaman kasanın genel rengiyle bir bütün halinde olacaktır. Elbette Samsung'un farklı bir renk kalem ile neyi amaçladığını bilmiyoruz. Belkide yeni kalemin sahip olduğu özellikler sebebiyle dikkatleri kalemin üzerine çekmek istiyordur.

Cihazın ön tarafına baktığımız zaman Note 8 ile herhangi bir fark yok gibi görünüyor. Açıkçası iki cihazı yan yana koyduğumuz zaman hangisinin Note 8 hangisinin Note 9 olduğunu anlamak bir hayli zor olacak. İçerisinde 6 yada 8 GB RAM belleği, Snapdragon 845 ya da Exynos 9810 işlemci, 6.4 inç boyutunda Super AMOLED ekran paneli ve çift arka kamera kurulumu gibi donanım özellikleri bulunması beklenen üst seviye cihazda ayrıca 4000 mAh gibi büyük bir pil kullanılması bekleniyor.

Whatsapp