Samsung Galaxy Note 9 Bir Videoda Net Şekilde Ortaya Çıktı

Samsung'un son günlerde adından sıkça söz ettirdiği akıllı telefonu Galaxy Note 9 bu sefer canlı şekilde bir videoda ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Note 9 bu yıl en çok beklenen telefonların başında geliyor. Güney Koreli şirketin yeni büyük ekranlı amiral gemisinin tanıtılmasına az bir süre kala cihazla ilgili birçok bilgi geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Şimdi ise telefonun canlı şekilde kullanılabilir bir örneğinin videosu sızdırıldı.

Bugüne kadar birçok farklı render görüntüsünde ve farklı kılıf üreticilerinin kılıf tanıtımlarında ortaya çıkan Galaxy Note 9'un bugün ortaya çıkan videosu cihazın daha önceki sızıntılar ile aynı tasarıma sahip olacağını gösteriyor.

Şuan için aşağıda yer alan videonun gerçek bir Note 9 örneğine mi yoksa klon bir telefon maketine mi ait olduğu bilinmiyor. Fakat görüntülerdeki cihazın pekte sahte gibi durmadığını belirtmemiz gerekiyor. Eğer bu cihaz sahte ise gerçekten yapanları tebrik etmek gerekiyor. Cihaz gerçeğe çok yakın gibi görünüyor.

Telefonun üstünde yer alan yapışkanlar bunun bir test örneği olduğu iddiasını güçlendiriyor. Telefonun tasarımına baktığımız zaman ön taraftan Note 8 ile bir hayli benzer olan cihaz arka tarafta parmak izi konumuyla bir önceki modelden ayrılıyor. Arka tarafta kasanın ortasına yerleştirilmiş bir çift kamera bulunurken kamera kurulumunun hemen altında ise bir parmak izi okuyucusu bulunuyor.

Ne yazık ki videoda cihaz çalışmıyor. Çalışır haldeki bir Samsung Galaxy Note 9 görmemiz için biraz daha beklememiz gerekecek. Resmi duyurunun çok yakında yapılması bekleniyor fakat halen tam olarak cihazın ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmiyor.

Whatsapp