Samsung Galaxy Note 8 Önemli Bir Barajı Geçmeyi Başardı

Samsung Galaxy Note 8 modeli bazı önemli pazarlarda %1 barajını aşarak kısa süre içerisinde büyük bir ivme yakaladı.

Samsung'un Galaxy Note 8 modelini piyasaya sürmesinden bu yana dört hafta geçti ve amiral gemisi cihaz ilk satış grafiklerinde hızla yükseliyor. Bir reklam ağı tarafından yapılan istatistiklere göre, Galaxy Note 8'in yüksek fiyatı tüketicileri korkutmuyor. Ortaya çıkan sonuçlara bakacak olursak amiral gemisi telefon bazı önemli pazarlarda %1 pazar payına sahip olmayı başarmış gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Note 8 bazı önemli kilit pazarlardaki pazar payını % 1 seviyesine kadar çıkardı ve böylelikle önemli bir barajı geride bırakmış oldu. Kendi vatanı Güney Kore'de Galaxy Note 8 modeli % 1.7 pazar payı ile 17. en popüler telefon olmayı başardı. Avustralya ve Amerika'da, telefon bir aydan daha kısa bir sürede % 1 pazar payına sahip oldu. Avustralya'daki satışların dünyanın geri kalanından bir hafta sonra başladığını düşündüğümüz zaman bunun oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Karşılaştırma için örneğin Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri verilebilir. Bu modeller piyasada satışa sunulduktan yaklaşık altı ay sonra % 5 ile % 6 civarında pazar payına sahip olmuştu. Note 8 modeli Avrupa'da daha yavaş bir şekilde ilerliyor. Galaxy Note 8 bir çok pazarda aynı anda satışa sunulmasına rağmen Avrupa'nın bir çok ülkesinde hala % 1 pazar payının altında kaldı. 

Bir çok Avrupa ülkesinde halen en popüler cihazların Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Plus modelleri gibi eski modeller olduğunu göz önüne aldığımız zaman aslında o bölgelerde yeni modellerin daha hızlı bir şekilde satılması gerekiyordu.

Whatsapp