Samsung Galaxy Note 8 İçin Yeni Reklam Filmi Yayınlandı

Samsung, Galaxy Note 8 modeli için batarya performansı ve internet paylaşımı ile ilgili iki yeni reklam filmi yayınladı.

Samsung önümüzdeki ay düzenlenecek olan büyük MWC 2018 fuarında yeni üst seviye amiral gemisi telefonları olan Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerini duyurmaya hazırlanıyor olabilir, ancak Galaxy Note serisi muhtemelen yılın ikinci yarısına kadar yeni bir modele sahip olmayacaktır.

Henüz Galaxy Note 8 modelinin 4 aylık olduğu düşünüldüğü zaman zaten en mantıklı hareketin bir sonraki Note modeli için daha ileri bir tarih olması gerektiğini söyleyebiliriz. Bunu göz önünde bulundurarak Samsung, Galaxy Note 8 için batarya ve internet paylaşımı için "Nasıl Yapılır" videoları paylaştı. Bu iki yeni video Samsung Galaxy Note 8 kullanıcılara basit şekilde nasıl daha iyi pil performansı elde edebileceklerini ve nasıl internet paylaşımı yapacaklarını gösteriyor.

Yayınlanan ilk video Galaxy Note 8'de koyu duvar kağıtlarını kullanma, animasyon efektlerini devre dışı bırakma ve güç tasarrufu modunu kişiselleştirmeyi de içeren bir takım düzenlemelerin nasıl yapılacağını kullanıcılar anlatıyor. Videoda belirtilen işlemleri yaparak sizde Note 8 cihazınızda daha uzun pil ömrünü elde edebilirsiniz. İkinci video ilk videoya kıyasla biraz daha kısadır. İkinci videoda Galaxy Note 8'de mobil internet paylaşımının nasıl yapılacağı anlatılıyor.

Elbette bunların nasıl yapılacağını birçok kullanıcı zaten biliyor. Fakat sizde Samsung Galaxy cihazlarını ilk defa kullanıyorsanız veya genel olarak ilk defa akıllı telefon kullanmaya başladıysanız Samsung'un yayınladığı bu iki videoyu izleyerek temel olarak cihazı nasıl kullanabileceğiniz konusunda bilgi edinebilirsiniz.

Whatsapp