Samsung, Galaxy Note 8 için ilk güncellemesini yayınladı

Samsung amiral gemisi olarak tanımladığı akıllı cep telefonu Galaxy Note8 için ilk küresel yazılım güncellemesini bugün itibariyle indirilmeye sundu.

Tartışmasız bir şekilde akıllı cep telefonu üretiminin en iddialı ismi olarak tanımlayabileceğimiz Güney Kore'li Samsung firmasının amiral gemisi cep telefonu Galaxy Note 8, 2 ay önce global pazarda resmi olarak. satışa çıkmıştı. 2 aydır aktif olarak satışlarına devam edilen Galaxy Note 8 modeli için bugün ilk uluslararası güncellemesi yayınlandı.

OTA yoluyla birlikte tüketicilerin erişebileceği güncelleme N950FXXU1BQK6 kod adıyla yayınlanırken, 840 MB kapasitesindeki bir depolama alanına sahip. Kasım ayı içerisinde Android ekibi tarafından yayınlanan tüm güvenlik içeriklerini bünyesinde barındıran bu güncelleme KRACK Wi-Fİ ve Bluetooth da görülen güvenlik açıklarını da ortadan kaldırıyor.

Yayınlanan bu yazılım güncellemesiyle beraber Galeri, Takvim, Hatırlatıcı ve Ses Kaydı uygulamalarının da performansları arttırılırken, ayrıca DeX istasyonunda görülen bir sorunun da bu güncelleme ile üstesinden gelindiği belirtiliyor. Hali hazırda güncellemeye Güney Kore ve Tayvan'daki Galaxy Note 8 tüketicileri erişebilirken, güncellemenin kısa süre içerisinde tüm küresel pazarda boy göstermesi bekleniliyor.

Eğer sizde Galaxy Note8 modeline bu güncellemenin gelip gelmediğini merak ediyorsanız, ayarlar bölümünü ve buradan ise yazılım güncellemesi sekmesini ziyaret etmeniz gerekiyor. Güncellemenin bu gece itibariyle ülkemizdeki tüketiciler içinde sunulacağı düşünülüyor.

Whatsapp