Samsung Galaxy Note 8 Fiyatı ve Tanıtım Tarihi Belli Olmuş Olabilir

Samsung'un tanıtmaya hazırlandığı yeni amiral gemisi Samsung Galaxy Note 8 modelinin fiyatı ve tanıtım tarihi sızdırıldı.

Her geçen gün Samsung'un yaklaşmakta olan Galaxy Note 8 modeline ait sızıntıların sayısı artıyor. Şimdiye kadar, sızıntı ve raporlarla birlikte internet ortamında ortaya çıkmış olan Galaxy Note 8'in özellikleri ve tasarımı zaten büyük ölçüde biliniyor. Galaxy Note 8 hakkında en çok merak edilen sorulardan bir tanesi ise kuşkusuz ki Samsung'un Galaxy Note 8'in fiyatı ne kadar olacak sorusudur.

Şirketin planları hakkında bilgi veren Venture Beat'in bir raporuna göre Galaxy Note 8, Samsung'un en pahalı akıllı telefonu olacak ve 999 € perakende fiyat etiketi ile raflardaki yerini alacak. Raporda ayrıca, Samsung'un Galaxy Note 8 modelini siyah, mavi ve altın renklerle piyasaya sunacağı iddia ediliyor. İlginçtir ki, raporda Galaxy Note 8'in tanıtımının eylül ayında gerçekleşeceği söyleniyor. Bu bilgi daha önceden sızdırılan Ağustos ayında yapılacak olan tanıtım zamanını yalanlamış oluyor. 

Galaxy Note 8, Venture Beat'in raporuna göre yatay bir yerleşime sahip flaş ve kalp atış hızı sensörünün soluna yerleştirileceğini söylediği çift arka kameraya sahip olan ilk Samsung cihazı olacak. Çift kameraların her biri, bağımsız optik görüntü sabitleme özelliği ile 12MP çözünürlükte olacak. Rapor ayrıca flaş ve kalp atış hızı sensörünün sağ tarafında arka tarafta yer alan bir parmak izi tarayıcısı bulunacağını da söylüyor.

Diğer bildirilen Galaxy Note 8 özelliklerine göz atacak olursak, 6.3 inç ekran, Exynos 8895 ve Qualcomm Snapdragon 835 yonga setleri, 6GB RAM ve 3300mAh pil gibi göz kamaştıran özelikler ile beraber Galaxy Note 8 modelinin piyasada yerini alacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp