Samsung Galaxy Note 8, 13MP Çift Kamera ile Gelebilir

Samsung'un Ağustos ayında gün yüzüne çıkarmaya hazırlandığı yeni üst seviye phablet cihazı Galaxy Note 8'in kamerası hakkında detaylar gelmeye başladı.

Güney Kore merkezli şirket Samsung'un yeni üst seviye cihazı, Ağustos ayında resmi olarak tanıtılması beklenen Galaxy Note 8 olacak. Galaxy C10'un şirketin ilk çift kameraya sahip akıllı telefonu olacağını kesinlik kazandı diyebiliriz. Bu nedenle Galaxy Note 8, Samsung'un dual kamera konusunda ikinci deneyimi olacak. 

İnternete sızdırılan görüntüler ve sektör kaynaklarından gelen bilgilere göre Galaxy Note 8 çift arka kamera ile gelecek. Çin sosyal paylaşım sitesi Weibo üzerinde paylaştığı gibi verilir bilgilerle tanınan @ice kullanıcı adlı bir kaynak, Samsung Galaxy Note 8'in dual arka kamera ile geleceğini ve bu kameranın Samsung Electro-Mechanics tarafından üretileceğini doğruladı. 

Samsung Galaxy Note 8'in arka çift kamera kurulumu, görüntü kalitesini artırmak için birlikte çalışabilen iki adet 13MP görüntü algılayıcıya sahip olacak. Samsung'un üç farklı çift kamera modülü üzerinde çalıştığı iddia ediliyor ancak bunun amacı şimdilik belli değil. Bu modellerden bir tanesi muhtemelen Galaxy C10 için geliştiriyor. Bu durumda üçüncü çift kamera modülü ön tarafta kullanılmak üzere geliştiriliyor olabilir ancak bugüne kadar bu konuda herhangi bir bilgi elimize ulaşmadı. 

Daha önce, güvenilir bir sicili olan piyasa analizcisi Ming-Chi Kuo, Galaxy Note 8'in 13MP + 12MP sırasıyla geniş açılı ve telefoto çekim yapabilen çift kamera kurulumuna sahip olacağını iddia etmişti. 

Whatsapp