Samsung Galaxy Note 10 Serisi 7 Ağustos'ta Geliyor

Samsung'un yeni Galaxy Note serisini 7 Ağustos tarihinde resmi olarak duyurması bekleniyor.

Bu ayın başlarında ortaya çıkan bazı söylentilere göre Samsung Galaxy Note 10 serisinin 10 Ağustos tarihinde gün yüzüne çıkacağı iddia ediliyordu. Ancak CNET tarafından Samsung'a yakınlığıyla bilinen kaynaklara dayandırdığı haberine göre yeni Galaxy Note serisi cihazlar, 7 Ağustos tarihinde tanıtılacak. 

Galaxy Note 10 tanıtım etkinliği, Galaxy Note9'un geçen yıl tanıtımının yapıldığı yer olan New York'taki Barclays Center'da yapılacak.

Samsung'un bu yıl Galaxy Note serisi altında normal Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Pro olmak üzere iki farklı model duyuracağı iddia ediliyor. Sızdırılan görüntüler, her iki cihazın da benzer tasarımlara sahip olacağını, ancak Pro modelinin arkada ekstra bir kamerayla daha büyük bir ekrana sahip olacağını gösteriyor. 

Yeni Galaxy Note 10 ikilisi, ekranın üst orta tarafında bir kamera deliğine sahip olacak ve 3.5mm kulaklık girişi yer almayacak. Samsung, geçmişte çok fazla eleştiriye neden olan Bixby asistan tuşunu da Galaxy Note 10'da kullanmayacak. 

Samsung Galaxy Note10 serisinin iddia edilen resmi tanıtımına hala bir buçuk aydan fazla var, bu nedenle önümüzdeki haftalarda daha fazla ayrıntının ortaya çıkmasını bekliyoruz.

Whatsapp