Samsung Galaxy Note 10 Pro Modeli Geliyor

Samsung'un yeni Note serisi cihazları arasında Galaxy Note 10 Pro Modeli de yer alacak.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan söylentilere göre Samsung, ikisi 5G desteğine sahip en az dört farklı Galaxy Note 10 modeli üzerinde çalışıyor. Bu cihazların model numaraları da ortaya çıkmıştı ve şimdi güvenilir bir kaynak sayesinde, en güçlü Galaxy Note 10 modelinin hangi ismi taşıyacağı belli oldu 

Samsung ve özellikle Note serisi cihaz hayranlarının, şimdiden Galaxy Note 10 Pro Modeli için hazırlanmalarını tavsiye ediyoruz. Bu bilgiyi paylaşan Ice Universe, Galaxy Note 10 Pro hakkında başka herhangi bir bilgiyi paylaşmadı, ancak tahminlere göre, akıllı telefonun 6.75 inç Quad HD + Dynamic AMOLED ekran ve arkada dört kameralı model olacağını belirtiliyor. Ayrıca, Galaxy Note 10 Pro'nun 5G versiyonunu da Galaxy S10 serisindeki isim şeması göz önüne alındığında, Galaxy Note 10 Pro 5G adı ile geleceğini söyleyebiliriz. 

Ayrıca, Galaxy Note 10'un Pro olmayan versiyonunda ise 6.28 inç Quad HD+ Dynamic AMOLED ekrana ve üçlü arka kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor. Galaxy Note 10'un tüm versiyonlarında Qualcomm Snapdragon 855 veya Exynos 9820 yonga setine yer verilmesi bekleniyor. 

Whatsapp