Samsung Galaxy Note 10 Pro, 4.500 mAh Bataryaya Sahip Olacak

Samsung'un yeni Galaxy Note cihazları hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi de Galaxy Note 10 Pro'nun batarya kapasitesi ortaya çıktı.

Galaxy Note10 Pro hakkında, şimdiye kadar ortaya çıkan tek ayrıntı, akıllı telefonun standart Galaxy Note10 modeli ile birlikte piyasaya sürülmesinin planlanıyor olmasıydı. Ancak bugün internete sızdırılan yeni bir haberde, akıllı telefon hakkında daha fazla ayrıntıya yer veriliyor. 

Samsung Galaxy Note 10 Pro'nun bataryanın ait olduğu iddia edilen bir fotoğrafa göre yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'dan 500 mAh daha yüksek kapasiteye sahip bir batarya ile destekleniyor. Yani Samsung Galaxy Note 10 Pro, 4.500 mAh'lik etkileyici bir batarya kapasitesine sahip olacak. Fotoğrafa yakından bakarsanız, bataryanın Galaxy Note 10 Pro'nun SM-N975 model numarasına benzeyen, EB-BN975ABU model numarasını da görebilirsiniz.

Bu konuda henüz onaylanmış bir bilgi olmamasına rağmen, mevcut Galaxy S10 5G modelinin 4.500 mAh bataryaya sahip olması nedeniyle Samsung'un Galaxy Note 10 Pro modelinde de 4.500 mAh batarya kullanması mantıklı olacaktır. Önceki modeller ile aynı bataryanın kullanılması, önemli bir maliyet tasarrufu sağlayacaktır. Ve büyük olasılıkla 4.500 mAh'lik bir batarya, Galaxy Note 10 Pro'ya rahatça yetecektir. 

Whatsapp