Samsung Galaxy Note 10, Dörtlü Kamera ile Sızdırıldı

Galaxy S10 serisini duyuran Samsung'un bir sonraki amiral gemisi cihazı Galaxy Note 10, dörtlü kamera kurulumunu gösteren görselleri ile sızdırıldı.

Yeni nesil Samsung amiral gemisi Galaxy S10 serisi çok kısa bir süre önce piyasaya sürülmüş olsa da, kullanıcılar geniş ekran Galaxy Note serisini bekliyor. Bugün, Sammobile'dan Samsung'un bir sonraki amiral gemisi ile ilgili bilgiler içeren haberler geldi. Hayır, Galaxy Fold hakkında konuşmuyoruz. Açıklanmayan bir kaynak, Galaxy Note 10'un dörtlü kamera kurulumuna sahip olacağını gösteren bilgiler paylaştı. 

Bazı kaynaklar tarafından, Avrupa versiyonu olan Samsung SM-G975F model numarasına ait bilgiler sızdırıldı ve akıllı telefonun dörtlü kamera kurulumu ile 5G desteğine sahip olacağı ve Galaxy S10 5G modeline benzediği iddia ediliyor. Söz konusu cihazın model numarası SM-N975F olacak ancak, bu numarada garip olan, önceki tüm Galaxy Note serisi cihazların model numaralarında olduğu gibi “0” ile bitmemesi. Bunun nedeni olarak da bir so raki Galaxy Note cihazının, 5G'nin henüz yaygın olarak kullanılmaması nedeni ile hem 4G hem de 5G versiyonuna sahip olacak olması gösteriliyor. 

Bir sonraki Galaxy Note cihazının, Galaxy S10 5G'de bulunan dört kamera kurulumunu kullanıp kullanmayacağı ya da yeni bir kamera kurulumu ile gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Ancak bir sonraki Galaxy Note cihazı için Galaxy S10 5G ile aynı kamera kurulumunu görebileceğimizi düşünüyoruz.

Galaxy Note10'un muhtemelen 19.5: 9 en boy oranına sahip 6.66 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olduğu söyleniyor ve önceki nesil Galaxy Note 9'a göre yaklaşık % 8 daha fazla ekran alanı sunacak. Galaxy Note 10'un "Da Vinci" kod adı altında geliştirildiği belirtiyor. Ayrıca, Galaxy S10'da oldulu gibi Samsung'un Galaxy Note 10 için de isim şemasını değiştirebileceği iddia ediliyor. 

Her durumda, Galaxy Note serisi cihazlar piyasaya sunulmaya devam edecek. Belki de bu yıl IFA sırasında Avrupa'da lanse edildiğini göreceğiz. Ancak, Samsung’un yakın zamandaki etkinliğine dayanarak, muhtemelen Eylül ayının başlarında gerçekleşecek olan IFA konferansına yakın bir zamanda, kendi Unpacked etkinliğini düzenliyor olacak.

Whatsapp