Samsung Galaxy Note 10, 6.66 inç 4K Ekrana Sahip Olabilir

Henüz, Galaxy S10 serisi resmiyet kazanmadı ancak şimdiden Galaxy Note 10 ile ilgili söylentiler başladı.

HTC HD2, 4.3 inç büyüklüğünde bir ekranla 2009'da piyasaya sürüldüğünde, çoğu akıllı telefonun daha büyük bir ekrana sahip olamayacağı iddia ediliyordu. Ama sadece birkaç yıl sonra, Samsung Galaxy Note, 5,3 inçlik ekranı ile 5 inç sınırını aşmıştı. Şimdi, 6.4 inçlik bir ekran taşıyan Galaxy Note 9 ve hatta 6.5 inçlik bir Apple iPhone XS Max satışa sunulmuş durumda. Güney Koreli kaynaklardan gelen bilgiler doğruysa, ekran boyutları önümüzdeki yıl daha da büyüyecek. 

Adı açıklanmayan Kore merkezli kaynaklara atıfta bulunan bir web sitesine göre, Samsung Galaxy Note 10'un 6.66 inçlik 4K çözünürlüklü bir ekrana sahip olması bekleniyor. "DaVinci" kod adı verilen cihazın Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunulacak versiyonunda Qualcomm Snapdragon 8150 Mobile Platform yer alacak. Akıllı telefonun 5G desteğine sahip olması ve arkasında üç lensli bir kamera kurulumu ile gelmesi bekleniyor. Samsung'un geleneksel olarak üçüncü çeyrekte satışa sunduğu önceki Galaxy Note serisi modellerin aksine, Galaxy Note 10'un yılın ortalarında piyasada olacağı iddia ediliyor. 

6.66 inçlik bir ekran çok ses getirirken, gelecek yıl üreticinin cep telefonunda kullanacağı en büyük ekran olmayacak. Zira, Samsung'un Galaxy F katlanabilir cihazı tamamen açıldığında 7,3 inç ekrana sahip olacak.

Whatsapp