Samsung Galaxy Note 10, 25W'dan Daha Hızlı Şarj Olacak

Samsung'un yeni Note serisi amiral gemisi Galaxy Note 10'un şirket tarafından geliştirilen en hızlı şarj teknolojisine sahip olması bekleniyor.

Yeni Samsung Galaxy Note 10'un gün yüzüne çıkması için daha birkaç at var ancak yeni akıllı telefonla ilgili sızıntılar, yeni amiral gemisi ile ilgili beklentileri yükseltiyor. İkisi de oldukça güvenilir olan iki farklı kaynak, yaklaşmakta olan Samsung Galaxy Note10'un 25W'dan daha yüksek hızlı şarja sahip olacağını iddia ediyor. 

Şimdiye kadar, yalnızca Galaxy S10 5G ve Galaxy A70, Samsung'un yeni 25W hızlı şarj teknolojisine sahip olan cihazlar olmuştu ve Güney Kore merkezli şirket, bu yılın ikinci amiral gemisi serisinin piyasaya sürülmesiyle oyunu daha da hızlandıracak gibi görünüyor.

https://twitter.com/UniverseIce/status/1124662257852379137

Ne yazık ki, her iki kaynak da cihazla ilgili herhangi bir bilgi vermedi, ancak her ikisi de batarya kapasitesinin ve şarj hızının artık Samsung'un zayıf noktası olmayacağını iddia ediyor. Son söylentilere göre Samsung Galaxy Note10 Pro’nun 4.500 mAh bataryaya sahip olacağı iddia ediliyor, bu yüzden eğer bu iddialar doğru ise ve Galaxy Note 10 bir çeşit 50W şarjla desteklenirse, Galaxy Note 10 Pro gerçekten güçlü bir amiral gemisi olacak.

Whatsapp