Samsung Galaxy M30S İşte Bu Özelliklere Sahip Olacak

Samsung'un üç arka kameraya sahip yeni orta seviye cihazı Galaxy M30S'in teknik özellikleri ve tasarımı sızdırılan yeni görseller sayesinde ortaya çıktı.

Samsung'un uygun fiyat etiketine sahip Galaxy M serisine yakın zamanda yeni bir üyenin eklenmesi bekleniyor. Üç arka kameralı tasarımla gelmesi beklenen Galaxy M30S gerek tasarımı gerekse donanım özellikleriyle resmi olarak duyurulduğunda ülkemizde de ilgi çekecek bir cihaz gibi görünüyor.

Google tarafından da resmi sitede listelenen Galaxy M30S'in bu sayede bazı önemli özellikleri de netleşmiş oldu. Ön tarafta 6.4 inç boyutunda FHD + çözünürlüğe sahip bir ekran paneli kullanan M30S, Google listesine göre kutudan Android 9 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak.

Depolama tarafında 64 / 128 GB varyantları bulunan cihazda 4 GB RAM belleğinin yer aldığı belirtiliyor. NFC özelliğinin yer almadığı Galaxy M30S'nin arka tarafta yer alan bir parmak izi okuyucusu ile berber gelmesi bekleniyor.

Google listesinde yer almayan diğer özelliklere gelecek olursak geçmiş sızıntılardan yola çıkarak telefonun arka tarafında 48 MP çözünürlüğünde ana kameranın yer aldığı üçlü kamera kurulumunun kullanılacağını söyleyebiliriz. İşlemci tarafında şirketin kendi geliştirdiği Exynos 9610 işlemcisinden gücünü alması beklenen Galaxy M30S bütün donanımını 6000 mAh gibi devasa bir pilden güç sağlayacak gibi görünüyor. 

Önümüzdeki ay Hindistan pazarında ilk olarak duyurulacağı iddia edilen telefonun 210 $ gibi oldukça uygun bir fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor. Diğer taraftan 128 GB varyantın ise 250 $ civarında bir fiyata sahip olması bekleniyor.

Whatsapp